What reCaptcha Trader does, is; it reads the current screen; and looks for a reCaptcha image(By using pixel colour); once it's detected an image; it'll take a copy of the image; and send it to the CaptchaTrader servers to be analysed; it'll wait for CaptchaTrader to return the reCaptcha value; and it'll input the value into kBot / iBot.
They're downsides to this program though; For it to work you need to have kBot visible; so reCaptcha Trader is able to find the reCaptcha. Another downside is; As this is a third party tool; for it to enter the reCaptcha value into kBot / iBot; It moves your mouse to the correct position and sends the text to the box.
(To note; I know iBot/kBot shows the reCaptcha when it displays; but if you're AFK; you can leave it on top; I've only tested it; with iBot/kBot on top)
Ideally speaking; you're going to be running reCaptcha Trader when you're AFK (At work, school, sleepi
1. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
2. Register for [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
3. Open reCaptchaTrader.exe
4. Enter your Captcha Trader username and password(or pass key) in settings; click save
5. Open kBot / iBot... And start botting
6. Click start on reCaptchaTrader
7. /Success?....
Old Virus Total:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
Emsisoft - 5.1.0.11 - 2011.10.09 - Virus.Win32.Vbinder!IK
Ikarus - T3.1.1.107.0 - 2011.10.09 - Virus.Win32.Vbinder
CAT-QuickHeal - 11.00 - 2011.10.07 - (Suspicious) - DNAScan
- These are false positives; I suspect its because the program takes a snapshot of your screen to analyse; to find the reCaptcha; To be honest, I've never heard of Emsisoft / Ikarus / QuickHeal; Spoiler contains full VT; which most well known brands say is clear. I'll let someone else post their own independent VS themselves if they wish
Relevantly speaking; It's a new program; Released on ePvp yesterday for testing/feedback; 100~ or so users at the moment.
regards
Tw
Russian (Google Translate)
Что ReCaptcha Трейдер делает, является, она считывает текущий экран, и ищет образ ReCaptcha (С помощью цвета пиксела), как только он обнаружил изображение; это займет копия изображения, и отправить его в CaptchaTrader серверов быть проанализированы, это буду ждать CaptchaTrader, чтобы вернуть значение ReCaptcha, и он будет вводить значение в kBot / iBot.
Они минусы этой программы, хотя, для его работы необходимо иметь kBot видимые, так Трейдер ReCaptcha способен найти ReCaptcha. Другим недостатком является то, как это сторонний инструмент, для того, чтобы ввести значение ReCaptcha в kBot / iBot; Он движется курсор мыши на нужное положение и посылает текст в поле.
(Отметим, я знаю iBot / kBot показывает ReCaptcha при отображении, но если вы АФК, вы можете оставить его на самый верх, я только проверил его, с iBot / kBot сверху)
1.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
2. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
3. Открытое reCaptchaTrader.exe
4. Введите имя пользователя Captcha трейдера и пароль (или передать ключ) в настройках, нажмите кнопку Сохранить
5. Открытое kBot / iBot ... И присоединиться к botting
6. Нажмите кнопку Пуск на reCaptchaTrader
7. / Успех ?....
Старый Всего Касперского:
Emsisoft - 5.1.0.11 - 2011.10.09 -! Virus.Win32.Vbinder И.К.
Икарус - T3.1.1.107.0 - 2011.10.09 - Virus.Win32.Vbinder
CAT-QuickHeal - 11.00 - 2011.10.07 - (подозрительно) - DNAScan
- Эти ложные срабатывания, и я подозреваю его, потому что программа делает снимок экрана, чтобы проанализировать, найти ReCaptcha; Чтобы быть честным, я никогда не слышал о Emsisoft / Икарус / QuickHeal; Спойлер содержит полную VT, которые наиболее хорошо известные бренды сказать ясно. Я позволю другим размещать свои собственные независимые VS себя, если они хотят
Релевантно говоря, это новая программа, выхода на ePvp вчера для тестирования / обратная связь; 100 ~ или, так что пользователи в данный момент.
Download:
Update: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
Small bug fixed.
Is it free?
The program itself is free; Yes.
CapachaTrader itself - has a free service
You can either:
1. Earn credits ( enter images 1 image = 7 credits )
2. Buy credits ( prices are on their site )
- Russian:
Это бесплатно?
Сама программа бесплатна; Да.
CapachaTrader себя - есть бесплатный сервис
Вы можете:
1. Заработать кредиты (введите изображений 1 изображение = 7 баллов)
2. Купить кредиты (цены на их сайте)
Update: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] -> 1.1.3
(Fixes runtime error 9)
@vitalityr
Google translation failed - I do not understand your question.
If you're asking how it's free? - You can earn credits by entering images on the website - or you can buy credits
-
Google перевод не удалось - я не понимаю ваш вопрос.
Если вы спрашиваете, как это бесплатно? - Вы можете заработать кредиты путем ввода изображений на веб-сайте - или вы можете купить кредиты
Последний раз редактировалось pukinator; 13.10.2011 в 04:27.